Facebook alkalmazások

fb_app_service
A hatalmas rajongótábor és potenciális ügyfélkör titka a profi Facebook alkalmazások és azok népszerűsítése. A felhasználók like-olják oldalunkat, ráadásul a nevüket és e-mail címüket is tároljuk, így bármikor legálisan hírlevelet is küldhetünk nekik. A felhasználók ismerősei is értesülnek a játékról és csatlakozhatnak az oldalunkhoz. Nagyon rövid idő alatt 40-50 ezres rajongótábort és ezzel potenciális ügyfélkört tudunk kialakítani.

Miért előnyös a Facebook alkalmazás!?

 • Brandépítés céljából
 • Ügyfél megszerzése a Facebookon keresztül
 • Termék és/vagy szolgáltatás bevezetése
 • Potenciális ügyfélkör bővítése

Portfoliónkból közel 150 féle alkalmazásból választhat. Ezek között megtalálhatóak a kvíz, idézetes, kupon és képgenerálós alkalmazások.

Kvíz alkalmazások

A felhasználók különböző témakörökben tesztelhetik tudásukat. 10 kérdésre kell válaszolniuk 3 válaszlehetőséggel. A játékhoz like-olniuk kell az oldalt. Az eredmény megjelenik a saját és imserőseik üzenőfalán is. Ez biztosítja, hogy minél szélesebb körben elterjedjen a játék.

 • Műveltségi kvíz
 • Mese kvíz

Idézetes alkalmazások

A felhasználók játékos módon törhetnek fel egy szerencsesütit, megnézhetik a szerencseüzenetüket, vagy a napi horoszkópjukat. Engedélyezik az alkalmazást, majd véletlen szerűen egy idézet generálódik számukra. Mind a saját, mind az ismerőseik Facebook oldalán megjelenik egy oklevél, hogy az alkalmazással játszott az illető. Ez segíti azt, hogy minél szélesebb körben elterjedjen az idézetes alkalmazás.

 • Törd fel a szerencsesütid
 • Napi horoszkóp

Képgenerálós alkalmazások

Egyszerű és játékos alkalmazások, ahol a felhasználó megtudhatja milyen esküvői illik hozzá, melyik szereplő lenne egy népszerű filmből, vagy mi volt a keresztneve előző életében. A játékos like-olja oldalunkat, majd véletlenszerűen egy oklevél generálódik az eredménnyel saját és ismerősei üzenőfalára.

 • Milyen esküvői ruha illik hozzád?
 • Milyen autó illik hozzád?
 • Mi volt a neved előző életedben?

Nyereményjátékok

Egyszerű és hatékony marketingeszköz új rajongók szerzésére és meglévők aktivizálására. A játék legyen egyszerű és a cégprofilhoz illeszkedően minél szélesebb kört érjen el. Érdemes a fent említett alkalmazásokkal kombinálni. A játékról egy értesítő jelenik meg a felhasználó és az ő ismerősei üzenőfalán. Így a kampány önmagát generálja.

Kupon alkalmazások

Akik like-olják az oldalt azok kedvezményre jogosító kupon tölthetnek le és válthatják be. Nagyszerű marketingeszköz akciók népszerűsítésére, új vevők toborzására. A letöltésről egy értesítő jelenik meg a felhasználó és az ő ismerősei üzenőfalán. Így a kampány önmagát generálja.

Az alkalmazások konkrét kiválasztása és a kampányok menedzselése mindig személyes konzultáció és tanácsadás után történik.